ایجاد ارتباط مثبت و دوستانه در برخورد اول با مشتری جزء مهم ترین اصول ارتباطی با مشتری است و همچنین برای ایجاد همچین ارتباطی لازم است به نظرات و نیاز مشتریان با دقت گوش کنیم .
به مشتریان با احترام پاسخ دهیم و اینکه راه حل منطقی و مناسب برای مسائل آنها ارائه کنیم. برخورد اول با مشتری چنان مهم و حساس است که از آن به عنوان یک فیلتر قوی در کلیه مراحل ارتباطی با شما استفاده میکند.
یکی دیگر از نکاتی که در برخورد اول با مشتری جلب توجه می کند نوع پوشش ما است.
سعی شود از لباس ها و تیپ هایی استفاده کنیم که به شان شغل ها آسیب نزد. استقبال چشمی از مشتری احوال پرسی گرم از مشتری ظاهری بسیار مرتب حالت چهره متبسم و لحن مناسب صحبت کردن نکات مهم در برخورد اول با مشتری است.
مشتریان در واقع ما را از طریق این فیلتر مشاهده می کنند و در واقع مشتری عمدتا به دنبال اطلاعاتی ست که برداشت اولیه خود را تایید کند.
خودمان را معرفی کنیم: با معرفی خود به سایر افراد می توانیم شروع به صحبت کنیم. در صورتی که جدیدا در شرکتی استخدام شدیم، در ابتدای کار باید خود را معرفی کنیم و از توانایی شغلی خود صحبت کنیم و از همکاران بخواهیم در خصوص توانایی شان در کار صحبت کنند، فرهنگ شرکت را رعایت کرده، باید در نظر داشته باشیم هر شرکتی برای خودش مقرارتی دارد که مرز کاری بین همکاران را تعیین می کند.
برای نمونه برخی از شرکت ها قوانین خاصی دارند،مانند برقراری ارتباط با همکاران از طریق شبکه های اجتماعی مثل اینستاگرام،واتساپ و غیره
رویداد های مهم: اکثر مردم سعی دارند در برابراطرافیان در دید چشم همه باشند.برای نمونه میتوانیم به تاریخ تولد دوستان اشاره کنیم به دوستانمان تبریک بگیم و به آن ها هدیه بدیم.حد مرز ها را در شرکت رعایت کنیم در برقراری ارتباط با دوستانمان باید در نظر داشته باشیم وارد حریم شخصی آن ها نشویم.
گوش دادن به نیاز مشتری:
تمرکز داشتن در هنگام صحبت رمز تبدیل شدن به فروشنده موفق است. فروشنده حرفه ای به جای حرف زدن به مشتری بیشتر به حرف مشتری توجه می کند.
در صورتی ما خوب محصولاتمان را به فروش می رسانیم که شنونده خوبی باشیم. این مهارت باعث می شود بیشتر توجه و تمرکز کنیم و بهتر بفروشیم.
نکته مهمی که اتفاق می افتد در هنگام گوش دادن به صحبت مشتری این است که خریدار حس ارزشمندی پیدا میکند.زمانی که صحبت مشتری تمام میشود تا ۵ ثانیه میبایستی صبر کنیم، بعد از آن میتوانیم جواب صحبت مشتری را بدیم.بدترین کار در این زمان این است که حرف مشتری را قطع کرده و صحبت کنیم.
یادمان باشد که همیشه میبایستی از کانالی با مشتری ارتباط برقرار کنیم که علاقه داشته باشد.
برای راه اندازی یک کسب کار موفق می بایستی برنامه ریزی دقیقی انجام دهیم، توسعه برند یک عامل موفقیت در کسب کار است.
یکی از کار های مهمی که در شروع راه اندازی کسب کارمان انجام دهیم این است که از خود سئوال بپرسیم برای چه میخواهیم در این کسب کار مشغول شویم.
ما در صورتی که در مدیریت کسب کارمان موفق نباشیم نباید به صورت علنی در برابر پرسنل خود اغراق کنیم. در محیط کسب کار می بایستی از پوشیدن لباس نامتعارف جلوگیری کنیم زمان در کسب کار بسیار مهم و حیاتی است،ما به عنوان مدیر میبایستی ۱۰ دقیقه زود تر سر میز مذاکره حضور داشته باشیم. محیط کسب کار قانونی دارد در محیط منزل این قانون ها وجود ندارد.
برای کارکنان خود در صورت فروش بیشتر کارت های هدیه یا مرخصی با حقوق در نظر بگیریم این کار تاثیر بسزایی در فروش بیشتر محصولات و موفقیت دارد.
مشتری ارباب ما است . اگر مشتری را ولی نعمت خود قرار دهیم ما در کسب کار پیروز میشویم. لازمه فروش بیشتر احترام به مشتری
و تمرکز بر صحبت های مشتری است . مشتری وقتی احساس کند به او احترام میگذاریم حس ارزشمندی به او دست می دهد.
سعی کنیم به نحوه ارتباط با پرسنل خود با مشتری توجه کنیم در صورت نیاز برای او کلاس ارتباط با مشتری بگذاریم. برای مشتریان باشگاهی تشکیل دهیم تا آن ها را از تخفیف ها و بروزرسانی محصولاتمان آگاه کنیم. در صورت فروش بالا میتوانیم شعبه فروش محصولاتمان را افزایش دهیم. سعی کنیم با پرسنل و همکاران خود از گفتن زندگی خصوصی جلوگیری کنیم محیط خانه با محیط کسب کار متفاوت است.