تصورات اشتباه درباره بازاریابی
مسلما تا به حال در مورد باراریابی بسیار دیده و شنیده اید. بازاریابی عمری به قدر زندگی انسان در جامعه و داد و ستد برای پیشبرد امور خود دارد. بازاریابی را می توان اینگونه معنا کرد که فرآیندی که به واسطه آن شرکت ها مشتری را درگیر میکنند و به ساخت روابط مستحکم با مشتری و آفرینش ارزش برای او در مقابل کسب ارزش از او میپردازند.
اهمیت بازاریابی
در تعریفی کوتاه، بازاریابی به فعالیتهایی گفته میشود که سازمان برای پیشبرد خرید و فروش محصولات یا خدمات به کار میگیرد و شامل فرایندهایی مانند تبلیغات، خرید، تحویل محصول به مشتری و … است. بنابراین بازاریابی شامل تمامی فعالیتهایی است که سازمان برای تبلیغ و فروش محصولات و خدمات به مصرفکنندگان ارائه میدهد.
مشاوره مدیریت کسب و کار
تخصص در تمامی زمینه ها برای انسان در دنیای امروز در تمامی زمینه ها ابدا امکانپذیر نیست. از طرفی نیز نمی توان در مسیر پیشرفت قرار گرفت بدون اینکه تخصص لازم را داشت. اینجا ست که مشاوره گرفتن و اهمیت مشاورت خودنمایی می کند. تممی کسانی که به کسب و کار خود اهمیت می دهند به خوبی می دانند که نیاز است تا از سایر رقبا پیشی گرفت تا سرآمد شد در راهی که در آن گام گذاشته اند.
مشاوره کسب و کار، پلی به سوی موفقیت
برای رسیدن به موفقیت در کسب و کار و تجارت می بایست با تمامی مِتد روز آشنا بود. مسلما نمی توان انتظار دشت که یک فرد به عنوان مدیر سازمان تمامی تخصص های لازم در دنیا را داشته باشد. اینجا ست که این پرسش پیش می آید برای رسیدن به موفقیت و گسترش تجارت چه باید کرد. افرادی در این زمینه مشغول به فعالیت هستند که در قامت یک مشاور ظاهر شده و به یاری مدیران و صاحبان کسب و کار می آیند.
مشاور کسب و کار کیست
بی مقدمه و به صریح ترین شکل ممکن می توان گفت که اگر می خواهید در کسب و کار تان موفق بباشید باید از مشاوره کسب و کار بهره بگیرید. اما سؤال این است که مشاور کسب و کار کیست و چه خدماتی را ارائه می کند؟ این نکته بسیار اهمیت دارد که به استخدام درآرودن فردی به نام مشاور کسب و کار در بهبود عملکرد سازمان و رسیدن به موفقیت کمک شایان توجهی خواهد کرد.
ضرورت بهره گیری از مشاور کسب و کار
راه اندازی کسب و کار از یک جهت و گسترده کردن آن از جمله مواردی ست که همواره دهن جوانان تازه کار و مدیران باتجربه را به خود مشغول کرده است. مسلما نحوه راه اندازی کسب و کار موفق از نمونه چالش هایی ست که جوانان را در سراسر دنیا درگیر می کند. رؤیای راه اندازی کسب و کار بسیار وسوسه انگیز می باشد ولیکن دلیل برای موفقیت نخواهد بود.
تکنیک های تله مارکتینگ
ارتباط با مشتری برای تمامی شرکت ها و سازمان هایی که قصد دارند در دنیای کنونی در مسیر موفقیت قرار بگیرند به یک اصل اساسی بدل شده است. در نظر بگیرید چنانچه یک کارخانه با بالاترین کیفیت ممکن، محصولاتی را تهیه و روانه بازار کند ولی نتواند با مشتریان خود ارتباط بگیرد و یا اینکه مشتریان بالقوه را به مشتریان بالفعل تبدیل نکند عملا از بازار حذف خواهد شد.
بازاریاب تلفنی موفق
بازاریابی تلفنی یا تله مارکتینگ (Telemarketing) یکی از بهترین روش های بازاریابی ست که می تواند در بازاریابی مستقیم نیز مورد استفاده قرار گیرد. در دنیای کنونی تامی شرکت ها، کارخانه ها، و سازمان ها به خوبی دریافته اند که بازاریابی می تواند برای رسیدن به موفقیت امری کاملا ضروری ست. بازاریابان نیز در حال حاضر از رضایت شغلی خود سخن به میان می آورند و از این وضعیت رضایت خاطر دارند.
اصول تله مارکتینگ
موفقیت هر شرکت و یا سازمان برای رسیدن به مشتریان بیشتر و در پی آن دستیابی به درآمد روزافزون نیاز به انجام یکسری امور دارد که بتوان با اتکا به آن ها در مسیر پیشرفت قرار گرفت. بازاریابی حرفه ای را امروزه به عنوان یکی از اصلی ترین کارهایی در نظر می گیرند که متضمن کسب موفقیت در بازار کسب و کار می باشد.
راهنمای بازاریابی تلفنی
بازاریابی تلفنی در حال حاضر به عنوان یکی از روش های مارکتینگ است که توجه زیادی به آن نی شود ولیکن روشی بسیار مؤثر به شمار می رود که می تواند متضمن پیشرفت یک شرکت در فروش محصولات و یا ارائه خدمات ش شود و سودآوری را حاصل آورد. بازاریابی تلفنی یا تله مارکتینگ (Telemarketing) دارای یکسری اصول است که با استفاده از این اصول می توان امیدوار بود به یک بازار موفق بدل شد.
بیزینس پلن چیست
برخی افراد معتفدند که بیزینس پلن یک امر مهم در راه اندازی یا گسترش کسب و کار به حساب نمی آید. دلیل این دیدگاه به نظریه برمی گردد که نشان می دهد بسیاری از مشاغل بدون توجه به نوشتن بیزینس پلن، موفق بوده اند. مسلما تا به حال این اتفاق رخ داده است و نمی توان کتمان کرد که بدون استراتژی و طرح تجاری نیز موفقیت حاصل آمده ولیکن بسیاری از افراد نیز بوده اند به دلیل عدم توجه به بیزینس پلن دچار شکست شده اند.
چگونگی گردآوری طرح تجاری
بسیاری از مشاوران کسب و کار به هنگامی که کسی برای مشاوره به آن ها مراجعه می کند به وی پیشنهاد می کنند تا طرح تجاری یا بیزینس پلن خود را طراحی و برنامه ریزی کند. طرح تجاری چیست؟ طرح تجاری به مدیران کسب و کار این کمک را می کند تا ایشان بتوانند برای نیل به اهداف شان، دیدگاهی روشن را در اختیار داشته باشند که تمامی مراحل راه اندازی سازمان را برای ایشان پیش طراحی می نماید.
بیزینس پلن بازاریابی
تمامی مشاغلی که در دنیای امروز در بازار مشغول به ارائه محصول و یا خدمات هستند می بایست نقشه و برنامه ای داشته باشند که بتوان به آینده شان امیدوار بود. بازاریابی به عنوان یکی از خاص ترین و پرهیاهوترین مشاغلی که در حال حاضر با آن روبرو هستیم نیز از این قاعده مستثنی نیست و به یک طرح و نقشه کلی نیاز دارد تا بتوان بیان کرد که آینده ای روشن را پیش روی فعالین این حوزه ترسیم خواهد کرد.
نحوه نگارش بیزینس پلن
بیزینس پلن مناسب برای یک شرکت تجاری یا یک سازمان یکسری دستورالعمل را دارا ست که فرم و محتوای مخصوص به خود را دارد. برای اینکه با بیزینس پلن به خوبی آسنا شوید، سه بخش اصلی آن را برای شما تشریح خواهیم کرد. این سه بخش عبارتند از: مفهوم کسب و کار: در این بخش، شما باید در رابطه با ساختار کسب و کار، نحوه رسیدن به اهداف، و چشم انداز تان صحبت کنید. بازار: در بخش بازار، شما باید مشتریان بالقوه و گروه هدف تان را مشخص نمائید. باید در نظر داشته باشید که ...
مراحل تدوین مارکتینگ پلن
تصور اینکه یک کسب و کار را راه اندازی نمود بدون آن که دارای طرح یا پلن باشد بسیار دور از ذهن و غیرمنطقی ست. در مورد بازاریابی بسیار سخن گفته شده است امروزه نیاز به بازاریابی در مشاغل به خوبی نمود پیدا کرده است و انواع بازاریابی تلفنی و بازاریابی حضوری در دستور کار بسیاری از صاحبان مشاغل قرار گرفته است. بازاریابی نیاز به برنامه ریزی خاص خود دارد و باید یک طرح بازاریابی یا مارکتینگ پلن در دست باشد تا بهترین نتایج را حاصل آورد.