advertise
مراحل تدوین مارکتینگ پلن

مراحل تدوین مارکتینگ پلن

تصور اینکه یک کسب و کار را راه اندازی نمود بدون آن که دارای طرح یا پلن باشد بسیار دور از ذهن و غیرمنطقی ست. در مورد بازاریابی بسیار سخن گفته شده است امروزه نیاز به بازاریابی در مشاغل به خوبی نمود پیدا کرده است و انواع بازاریابی تلفنی و بازاریابی حضوری در دستور کار بسیاری از صاحبان مشاغل قرار گرفته است. بازاریابی نیاز به برنامه ریزی خاص خود دارد و باید یک طرح بازاریابی یا مارکتینگ پلن در دست باشد تا بهترین نتایج را حاصل آورد.

مارکتینگ پلن چیست و به چه کار می آید

مارکتینگ پلن چیست و به چه کار می آید

بازاریابی را می توان یکی از مهم ترین امور در بازرگانی و کسب و کار دانست که کمک بسیار زیادی به صاحبان مشاغل خواهد کرد تا به بهترین شکل ممکن به شناسایی بازار محصولات و خدمات شان دست یابند. شروع هر کاری مسلما نیاز به یک طرح و برناامه ریزی مشخص دارد تا بتوان امیدوار بود به آینده ای روشن برای کسب و کار مربوطه. در مورد بازاریابی نیز همین امر مصداق دارد.

موفقیت در کسب و کار چیست

موفقیت در کسب و کار چیست

در رابطه با تمامی اموری که انسان به صورت روزمره با آن ها سر و کار دارد می بایست یکسری عوامل را در نظر گرفت که سبب می شوند موفقیت یا عدم موفقیت را حاصل آورند. مسلما رسیدن به موفقیت در کسب و کار یکی از اصلی ترین و بدیهی ترین خواسته هایی ست که هر فرد به هنگام راه اندازی کسب و کار در ذهن خود دارد.

راه های رسیدن به موفقیت در کسب و کار

راه های رسیدن به موفقیت در کسب و کار

انسان ها از ابتدای تاریخ در این فکر بوده اند تا بتوانند خود را برتر از دیگر موجودات قرار دهند و در این راه از این تلاشی فروگذار نکرده اند. رسیدن به موفقیت را می توان در سرشت انسان جستجو کرد و یافت. موفقیت می توان چونان احساسی خوشایند در انسان به وجود آورد که با هیچ چیز قابل قیاس نخواهد بود. موفقیت در زندگی از اولین و مهم ترین خواسته های هر فرد به شمار می رود.

بررسی اصول موفقیت در کسب و کار

بررسی اصول موفقیت در کسب و کار

انسان در سرشت و ذات خود همواره تلاش دارد تا به بهترین ها دست یابد. موفقیت می تواند بهترین تجربه را برای هر فرد در طول زندگی اش به وجود آورد و شیرین ترین خاطرات همواره در مورد موفقیت هایی ست که در طول سالیان دراز برای شخص رخ می دهد. موفقیت و راه های رسیدن به موفقیت برای هر فرد می تواند کاملا شخصی باشند ولیکن یکسری اصول لایتغیر وجود دارند که نمی توان از آن ها عدول کرد.

زبان بدن چیست

زبان بدن چیست

ارتباط انسان ها سنگ بنای جامعه انسانی است و بدون آن هرگز فرهنگ به عنوان خصیصه جامعه انسانی پدید نمی آمد. از جانب دیگر گسترش ارتباطات الکترونیک جامعه جدید را چنان از جوامع پیشین متمایز ساخته است که برخی عصر نو را عصر ارتباطات می خوانند. برخورداری از مهارت‌های اجتماعی مناسب به افراد کمک می‌ کند تا در روابط خود اضطراب و نگرانی کم‌ تری را تجربه کنند و همچنین عملکرد بهتری در این ارتباطات داشته باشند.

زبان بدن در هنگام مذاکره

زبان بدن در هنگام مذاکره

مذاکره کردن نیاز به یکسری پیش نیاز هایی ست که به بهترین شکل ممکن نتیجه موردنظر حاصل شود. نیاز به مذاکره در تجارت، امری ست که نمی توان از آن چشم پوشی کرد. بسیاری از بازاریابان به خوبی از فنون زبان بدن Body Language استفاده می کنند و نتایجی را به بار می آورند که سود بخش است و سبب ارتقاء سطح شغلی شان می باشد.

نقش زبان بدن در مذاکره

نقش زبان بدن در مذاکره

زبان بدن یکی از مواردی ست که در بسیاری از اوقات می تواند به انسان کمک کند تا به ایجاد رابطه ای بهتر و پایدار تر نائل آید. به صورت تخصصی می توان گفت که زبان بدن Body Language مجموعه ای از رفتار های غیر کلامی و فیزیکی است که چهره، حرکات دست و پا ( هنگام نشستن، راه رفتن، خوابیدن) و حتی نوع حرکت و توجه با چشم خود را نمایان می کند.

برندسازی چیست

برندسازی چیست

اهمیت برندسازی و تجارت در دنیای امروز تا جایی است که بدون آن نمی توان به فروش و موفقیت در بازار کسب و کار دست یافت. امروزه شرکت های مختلف با شناخت و آشنایی با اهمیت و ارزش برندسازی به دنبال انجام این امر می باشند و در نتیجه شرکت هایی که به این امر اهمیت نمی دهند نمی توانند ماندگار شده و پس از مدتی در بازار و تجرت حذف خواهند شد.

آشنایی با اصول برندینگ

آشنایی با اصول برندینگ

مسما تمامی افرادی که به یک کسب و کار ورود کرده اند و از این راه ارتزاق می کنند به خوبی با مفاهیم کسب و کار خود و مؤلفه هایی که می توانند تجارت شان را به درستی پیش ببرند آشنا هستند. آشنا بودن به فنون هر کسب و کار از بدیهیاتی ست که البته در جایگاه خود ارزشمند است و سبب می شود تا یک کسب و کار نسبت به کسب و کاری دیگر دارای مشتریان بیشتری باشد و موففقیت بیشتری را تجربه کند.

تفاوت برندینگ و بازاریابی

تفاوت برندینگ و بازاریابی

برندینگ و بازاریابی هر دو توانسته اند در کسب و کار ها تحولی عظیم ایجاد کنند. اما تفاوت برندینگ و بازاریابی در چیست؟ مسلما این دو مقوله با هم دارای تفاوت هایی هستند که نمی توان به سادگی از آن ها عبور کرد. برای اینکه بدانید برندینگ و بازاریابی در کسب و کار چه نقشی ایفا می کنند و تفاوت برندینگ و بازاریابی در چیست با تیم هلدینگ نگاه آریایی همراه باشید.

تعریف منابع انسانی

تعریف منابع انسانی

هر سیستم و سازمان برای پیشبرد امور خود به افرادی خلاق، متعهد، سخت کوش، و با انگیزه نیاز دارد تا به بهترین شکل ممکن در حوزه کاری خود به موفقیت دست یابد. منابع انسانی در یک سازمان می توانند تضمین کننده آینده ای روشن برای سیستم به شمار می روند. منابع انسانی از سرمایه های اصلی یک شرکت به شمار می آیند. برای تعریف منابع انسانی به صورت دقیق می توان جملاتی را بیان کرد.

مشاور منابع انسانی

مشاور منابع انسانی

تا اوایل قرن بیستم، جایگزین کردن افراد به سادگی جایگزین کردن ماشین آلات و تجهیزات بود. اما در عصر اطلاعات و ظهور و گسترش اقتصاد مبتنی بر دانش، افراد منشاء مزیت رقابتی پایدار برای سازمان ها بوده و جایگزین کردن آنها به راحتی امکانپذیر نخواهد بود. از طرفی سازمان کاری فراتر از قابلیت و توانمندی کارکنان شان نمی تواند انجام دهد.

منابع انسانی، سرمایه اصلی سازمان ها

منابع انسانی، سرمایه اصلی سازمان ها

در قرن بیستم ارزشمندترین دارایی یک شرکت، تجهیزات تولید محصولات ش بود. با این حال، ارزشمندترین دارایی یک مجموعه (تجاری یا غیرتجاری) در قرن بیست و یکم، متخصصان و خلاقیت شان می باشد. منابع انسانی، سرمایه اصلی سازمان ها می باشد و بسیاری از کارشناسان بر این امر تأکید دارند که منابع انسانی، ارزشمند و پر اهمیت می باشند برای شرکت ها.

مشاوره کسب و کار در اصفهان

مشاوره کسب و کار در اصفهان

نیاز به کار و شغل امری ست که در ذات انسان وجود دارد و نمی توان هیچ انسانی را تصور کرد بدون اینکه به کار یا شغلی مشغول باشد. موفقیت در کسب و کار نیز به عنوان یکی از عواملی ست که سبب رضایت بیشتر افراد از شغل شان می گردد. هلدینگ نگاه آریایی به مدیریت جناب آقای عبدلی در مسیر مشاوره کسب و کار در اصفهان و سایر شهر های کشور وارد عمل شده است تا بتواند راهی را ایجاد کند که افراد مختلف بتوانند موفقیت در کسب و کار را تجربه نمایند.