وقتی بحث بازاریابی می شود به طور پیش فرض همه ما تصورمی کنیم که یک طرف این بازاریابی یک شرکت تجاری و در طرف دیگر مشتراین و مصرف کنندگان قرار دارند. این نوع بازاریابی در واقع، بازاریابی تجارت به مشتری یا مصرف کننده نام دارد و در مقاله ای دیگر با همین عنوان به صورت مفصل در مورد آن تضیح دادهشده است. اگرچه بیشتر معاملاتی که در اطراف ما شکل می گیرد از همین نوع می باشد ولی این در واقع قسمت خیلی کوچکی از محبث پیچیده تجارت می باشد. در رابه با بازاریابی مبحثی با عنوان بازار یابی تجارت و یا B۲B می باشد که در واقع مخفف عبارت Business to Business Marketing می باشد. این مورد از بازاریابی ممکن است از دیدگاه شما یا مشتریان کم تر شناخته شده باشد با این حال بخش عظیمی از معاملات تجاری دنیا بر اساس این نوع بازاریابی صورت می گیرد. بازاریابی تجارت با تجارت دقیقا مانند نام خود به معنی تعمالات تجاری ما بین دو بیزینس و کار و کسب مختلف می باشد. این بدان معناست که یک کسب و کار محصولات و خدمات خود را به کسب و کار و بیزینس دیگر می فروشد و در برخی موارد ممکن است تبادل کالا به کالا یا خدمات صورت بگیرد.
تجارت به مشتری اگرچه که به شما برای امور رایج عامل مهم و حیاتی به کمک می کند و مورد نیاز است اما اگر بتوانید با تجارت دیگری وارد همکاری و یا معامله شوید می توانید در حجم بسیار وسیعی اقدام به فروش محصول و خدمات خود نمایید. می توان به این صورت نتیجه گرفت که اگر چه فروش عادی به مشتریان یک بخش مهم برای کسب و کار شما محسوب می شود ولی همکاری دو یا چند جانبه با کسب و کار های دیگر سکوی پرش در مسیر پیشبرد اهدافتان است.
شاید برای شما سوال پیش بیاید که چرا تجارت به تجارت انقدر برای کار و کسب ها اهمتی دارد؟ می توان گفت یکی از اصلی ترین دلایل سودمند بودن این تجارت ها مسئله حجم بالای مبادلات در این نوع می باشد. اگر بخواهیم مثالی را برای شما بیان کنیم می توانید تصور کنید شما فروشگاه وسایل باغبانی دارید و با فروش عادی محصولات خود به مشریان فقط چند فروش در طول یک روز می توانید داشته باشید اما اگر طرف قرار داد شما یک تجارت دیگر مانند سوله داران و یا کشاورزان باشند
مطمئنا فروش شما چندین برابر حالبت عادی خواهد بود. این نوع زا بازاریابی دارای عناوین مختلفی است یکی از این عنوان ها بازاریابی صنعتی (industrial marketing) می باشد. در اینجا تعریف این نوع بازاریابی، یعنی بازاریابی صنعیت با بازاریابی تجارت به تجارت با اینکه از یک نوع بازاریابی می باشند ولی در تعریف کی تفاوت دارند. در اصل می توان گفت که بازاریابی صنعتی به نوعی زیرمجموعه ای از بازاریابی تجارت به تجارت است. البته در بازاریابی صنعتی معمولا ملاک انجام پروژه های صنعتی توس یک تجارت برای تجارت دیگر می باشد. با داشتن کمی خلاقیت می توانید با استفاده از این نوع بازاریابی برای ار و کسب های اینترنتی نیز استفاده نمایید و اگر به روش درست و اصولی انجام شود سود دهی زیادی از این بستر فراهم خواهد شد. فقطط لازمه آن داشتن علم و داشتن خلاقیت لازم برای انجام این مورد به بهترین شکل ممکن است البته شما می توانید از متخصصان این رشته انند مجموعه ماشوره اصغر عبدلی کمک گرفته تا بتوانید به سود دهی مورد نظر خود دست پیدا کنید.
بازاریابی تجارت به تجارت دارای مزایای بسیار زیادی است که در اینجا به صورت اجاملی به ان ها اشاره می کنیم
۱- میزان فروش قابل توجه نسبت به تجارت به مشتری و مصرف کننده
۲- امکان همکاری و معاملات بلند مدت و داشتن و ثبت سفارشات ثابت
۳- بهتر دیده شدن کار و کسب شما در بازار
۴- بازخورد بیشتر در بازه زمانی کمتر به این معنا که در زمان کمتر با ابعاد خیلی بیشتری بازاریابی انجام می شود.
۵- مقرون به صرفه بودن نسبت به روش های دیگر
۶- استفاده از تجربیات و فدیبک ها در معاملات انجام شده و به کار گیری آن ها در کار و کسب خود
۷- آشنایی با تجارت های دیگر و کمک به پیدا کردن بازارهای جدید
۸- امکان پیش بینی بازار در این روش بازاریابی بسیار زیاد است
۹- بازاریابی تجارت به تجارت باعث بوجود آمدن ی روند کاری ثابت در کار و کسب شما می شود.
۱۰- با وجود معاملات تجارت به تجارت می توانید با اعتماد به نفس بیشتری به کار خود ادامه دهید.
و موارد جزئی و عمده دیگری که می تواند در این بازاریابی برای شما سودمند باشد. ولی تمامی این موارد به تخصص شما در این زمینه بستگی دارد و از انجاییکه نمی توان در هر زمینه ای متخصص بود بهتر است که برای انجام بازاریابی تجارت به تجارت از متخصصان این زمینه کمک بگیرید تا بتوانید به نتیه مطولب تری برسید. مجموعه مشاوره اصغر عبدلی یکی از مجموعه هایی است که با داشتن۲۵ سال سابقه در این زمنیه نه تها از تجربه کافی برخوردار است بلکه به دلیل تعامل با تجارت های بسیار گوناگون امکان معرفی بازارهای جدید به شما را دارد و شما می توانید با استفاده از این مزیت کار و کسب خود را رونق بخشیده و به صوی اهداف خود حرکت نمایید.